Zakelijk Vervoer

Ontvangt u belangrijke internationale gasten of bent u op zoek naar een vervoersoplossing voor bijvoorbeeld uw directieteam of management? of ‘gewone’ verzorgde rit naar uw zakelijke afspraak is bij City Taxi Amersfoort in goede handen. Wij bieden u een zeer unieke en sfeervolle vervoerswijze, gecompleteerd door zakelijk geklede en kennisrijke chauffeurs, een modern wagenpark en servicerijke ritinvullingen.

City Taxi Amersfoort staat klaar om uw zakelijk vervoer te verzorgen. Wij bieden u de beste kwaliteit voor de best mogelijke prijs!

De luxe taxi’s met een goede navigatie, brengt u veilig en stipt op tijd naar uw afspraak. Uiteraard reikt deze taxidienst ook tot over de Nederlandse grenzen.

Zakelijke klanten kunnen behalve contant betalen ook per creditcard de taxi rit betalen of op rekening rijden. U kunt dus makkelijk een taxi voor uw medewerkers of gasten bij ons bestellen, zonder dat er in de taxi moet worden afgerekend. Middels het rijden op rekening kunt u als bedrijf of als instelling snel en efficiënt een taxi reserveren zonder direct af te rekenen. U kunt dagelijks, wekelijks of maandelijks een factuur ontvangen.

City Taxi Amersfoort heeft aantal mogelijkheden, namelijk: privéchauffeur met of zonder auto. Het kan om vele redenen prettig zijn om tijdelijk over een privéchauffeur te kunnen beschikken.

U kunt hierbij denken aan: het kunnen (door)werken in de auto (dus geen verloren reistijd) het meenemen van een zakenrelatie naar een bijzonder gelegenheid of vergadering, meerdere afspraken op een dag, het kunnen blijven concentreren op uw werk, geen stress meer om van A naar B te reizen.

Dit kan met uw eigen auto of indien u dit wenst met een luxe auto van City Taxi Amersfoort met airco, goede navigatiesysteem, extra leeslampjes, lader voor uw telefoon en eventueel een aansluiting voor uw laptop.

Als u verder nog bijzondere persoonlijke wensen heeft, kunt u dit aan ons doorgeven. Indien gewenst kan de wagen zodanig uitgerust worden dat deze niet als taxi herkenbaar is.

Wilt u wat meer weten over zakelijk vervoer neem gerust contact met ons op.